HEENVLIET: HEENVLIET:

Jaarlijks wordt er in Heenvliet een boeken-, een Pinkster- en een rommelmarkt georganiseerd.

ROMMELMARKT:

BOEKENMARKT: PINKSTERMARKT:

Met Pinksteren wordt in Heenvliet de Paardenmarkt gehouden. Drie dagen lang zijn er dan diverse activiteiten in het dorp. Ook rondom 't Trefrpunt zijn er op 2e Pinsterdag tijdens de eigenlijke Paardenmarkt diverse activiteiten. Er zijn een aantal spulletjes te koop en op het terraas kunt u, wg vanuit alle drukte, even op uw gemaak iets drinken. De opbrengst van deze activiteiten komt ten goede aan het restauratiefonds van de St. Maartenskerk. Informatie bij de fam. C.J. Vermeul.

BOEKENMARKT GEERVLIET BOEKENMARKT GEERVLIET

Na deze prachtige zomer, gaan we weer met heel veel plezier aan de slag ,met het voorbereiden van de "Goede doelen / Boeken markt".Zo langzamerhand een begrip in Geervliet en de regio.In de kerk zijn weer veel goede doelen aanwezig om u van informatie te voorzien. Om hun waren, uit het land van herkomst aan te prijzen.

Wanneer : Zaterdag 1 december 2018
Tijd         ; van 10.30u tot 15.00u
Locatie    ; Kerk van Geervliet

Op het terras kunt u genieten van een werelds kopje koffie of thee en onze zelf gemaakte versnaperingen. Vind u het leuk ook iets te bakken, dan zou u ons heel blij maken. Ik hoor het graag van u..

Het duo eigenwijs zorgt voor heel gezellige muziek.

Ook is er deze dag boekenmarkt in de kerkenraadskamer .
Voor de boekenwurmen de moeite waard om een kijkje te komen nemen.

Heeft u boeken die u kwijt wil ,deze kunt u inleveren, woensdag 28, donderdag 29 en vrijdag 30 november 2018. Van 14.00u tot 15.00u in de kerk van Geervliet.

Het beloofd weer een heel gezellige dag te worden, waar wij u van harte voor uitnodigen. De toegang is gratis.

Namens de werkgroep Wereldwinkel Geervliet /Zwartewaal
Een hartelijke groet,

Bep Ketting

GEERVLIET: GEERVLIET:

Aanmoediging / Motavatie :
Laat u hier informeren motiveren om mee te doen aan de ROMMELMARKT Geervliet. De markt volgend jaar is op 11 - mei - 2019. Ook info over het aanleveren van uw afgedankte spullen, wanneer u deze kunt aanleveren. Ook zoeken wij mensen die willen helpen met het aannemen van de aangeleverde spullen en sorteren daarvan.
Ook op de dag zelf zitten we nog met smart te wachten op mensen die de helpende hand willen toesteken. Schroom niet en kom uit uw stoel, ook als u niet direct kerkelijk gebonden bent. Het is gewoon heel gezellig en een heel leuke ervaring, waarvan u achteraf denkt had ik maar eerder meegedaan. Kom, doe mee en laat u door de ervaring overtuigen.

lees meer ยป