CJV 16+ - 19 maart 2017 CJV 16+ - 19 maart 2017

CJV 16+

Op zondagavond 19 maart komt de CJV 16+ weer bij elkaar, om 19.30 uur, Oude Singel 27 Geervliet. Ben jij tussen de 16 en 26 en ben je benieuwd om met andere jongeren eens door te praten over wat jij belangrijk in je leven vindt? Kom eens kijken!

Meer info bij Annet Ravensberg,

CJV 16- CJV 16-

De Christelijke Jongeren Vereniging 16- (kortweg de CJV16-) is een groep jongeren tussen de 12 en 16 jaar uit Tweestromenland. Ze komen met enige regelmaat bij elkaar in de Martinuskerk in Zwartewaal. Er worden leuke en interessante onderwerpen besproken, maar ook spelletjes gedaan. Er worden ook DVD's gekeken en andere leuke dingen ondernomen. De achterliggende gedachte is om de jongeren het contact met de kerk en elkaar niet te laten verliezen.

De bijeenkomsten zijn altijd op zondag van 19:00 tot 21:00 uur. Meer informatie is te krijgen bij de leiding; Anita Montenij, Cora du Clou en Leonora Buis.

Kom ook eens kijken. Je bent welkom.

CJV16+ CJV16+

Op dit moment is er even geen CJV16+. Ben je 16 jaar of ouder en wil je graag contact met leeftijdsgenoten, dan ben je welkom om de CJV16+ weer leven in te blazen.

Informatie bij Anita Montenij, Cora du Clou of Leonora Buis.