ALGEMENE INFORMATIE:

Zelf foto's aanleveren:

In deze rubriek vindt u foto's die bij diverse gebeurtenissen in onze gemeente zijn gemaakt. Heeft u ook foto's stuur dan even een mailtje aan de webmaster PG Tweestromenland .

Externe fotosites:

Er zijn ook nog een aantal externe site met daarop foto's van activiteiten die in de PG Tweestromenland hebben plaatsgevonden. Deze bereikt u via de volgen de link externe fotosites PG Tweestromenland.

Voortgang renovatie Kerk Heenvliet sessie V

Voortgang renovatie Kerk Heenvliet sessie IV

Bekijk alle foto's

Voortgang renovatie Kerk Heenvliet-sessie III.

Hier kunt u de voortgang zien, van het renovatie werk aan de ramen van de kerk in Heenvliet.

Doedag 2017 - Sporthal G'vliet en Zwembad H'vliet

Bekijk hier de foto's van de Doedag - 2017.
Een ploeg mensen is aan het - DOEn - geslagen in de sporthal in Geervliet en ook een ploeg aan het werk in het zwembad in Heenvliet.
Er is veel bereik met de beschikbare handen, maar meer handen hadden zeer welkom geweest. We hopen volgend jaar meer mensen te kunnen bereiken voor de Doe dag.NL.  Veel plezier met de foto's bekijken, ze zijn gemaakt door Corrie Hollaar en door

Bezoekje aan Historyland en BBQ

Het is een heel leuk uitje geworden naar Historyland en ook heel leerzaam.
De klapper was toch wel debarbeqeu, met alles erop en eraan.
Bekijk op je gemak de gemaakte foto's deze actieviteiten.

OVERSTAPDIENST '15:

Op zondag 14 juni '15 was het een belangrijk moment voor een aantal jeugdige gemeenteleden. Omdat ze na dit schooljaar de basisschool gaan verlaten stapten ze over van de Kinderkerk naar de "Grote mensen kerk". In een feestelijke dienst stonden we daar bij stil.

INTREDEDIENST DS RAVENSBERG:

Bijna 10 maanden waren we vacant. Op 28 september '14 was het echter zover. Onze nieuwe predikant ds Annet Ravensberg werd in een feestelijke dienst aan onze gemeente vervonden.