DIENST ZWARTEWAAL - BUITEN DE BOOT VALLEN DIENST ZWARTEWAAL - BUITEN DE BOOT VALLEN

Op zondag 13-05-2018 is er door de kinderkerk een jeugddienst georganiseerd met als Thema: Buiten de Boor Vallen.
Als u hier klikt kunt u de details van de dienst bekijken. We zien u graag tijdens deze dienst, het wordt een boeiende dienst.

AANVULLING OP "KERKPROEVERIJ" AANVULLING OP "KERKPROEVERIJ"

Als aanvulling op ons jaarthema "Kerkproeverij", willen wij dit opnieuw onder uw aandacht brengen.
Op donderdagochtend 10 mei, "Hemelvaartsdag", gaan we dauwtrappen: een vroege wandeling maken. We starten om 07:30 uur bij de kerk in Zwartewaal. Na een wandeling van ongeveer een uur, ontbijten we om 08:30 uur in de kerk.
Daarna nemen we deel aan de kerkdienst.
Graag horen we vóór dinsdag 8 mei 2018
of u mee wandelt en ontbijt.
Opgeven kan bij de predikant.

PAASONTBIJT 2018 IN ZWARTEWAAL. PAASONTBIJT 2018 IN ZWARTEWAAL.

Als u hier klikt, kunt u meegenieten van het Paasontbijt 2018 of als u er zelf bent bijgeweest kunt u hier nagenieten.

40 DAGENTIJD 2018 40 DAGENTIJD 2018

Hier kunt u van alle schikkingen rond de 40 dagentijd, zoals deze in de verschillende kerken in tweestromenland gemaakt werden, nog eens rustig nagenieten.

ROMMELMARKT GEERVLIET ROMMELMARKT GEERVLIET

Hier alvast de aankondiging voor de ROMMELMARKT Geervliet. Deze rommelmarkten zijn onmisbaar voor het in stand houden van de kerk in Geervliet. Dat geldt in het algemeen voor de alle kerken in Tweestromenland.

SPORTAVOND - 2018. SPORTAVOND - 2018.

Ga er goed voor zitten en kijk hier op uw gemak alle foto's die gemaakt zijn op deze sportavond, van onze gemeente 2-stromenland. Het was een bijzonder leuke en levendige avond, waar aardig wat leeftijd groepen vertegenwoordigd waren. Maar zoals wel een beetje te verwachten viel is de jeugd van de Kinderkerk-groep de winnaar geworden. Ze  zijn gelukkig nog heel soepel en vooral ook razend snel. Gefeliciteerd hoor.

VERVOLG KERKPROEVERIJ. VERVOLG KERKPROEVERIJ.

Het jaarthema is dit seizoen (2017 - 2018) "KERKPROEVERIJ" nu het vervolg aan actieviteiten voor dit thema:

Donderdag 10 mei 2018 - Hemelvaartdag.
Gaan we voor de liefhebbers Dauwtrappen.

Zondag 22-april-2018
Op deze dag stond een bezoek gepland aan de "Levende Steen" in Spijkenisse. Dit bezoek gaat op deze dag niet door, er wordt gekeken naar een nieuwe datum. U wordt op de hoogte gehouden.

Zaterdag 9 juni 2018
Organiseren we een 3 gangen / kerken diner.
Zwartewaal - Heenvliet - Geervliet.
Later in de Tweestroom meer informatie over welke gang in welke kerk!

Namens de Jaarthema commissie:  - T.v.d.Hoek

Doedag Tweestromenland 2018 Doedag Tweestromenland 2018

Bekijk hier alle foto's van deze dag. Alle fotografen bedankt voor het aanleveren van uw foto's.

KRINGWERK TWEESTROMENLAND KRINGWERK TWEESTROMENLAND

Hier willen wij proberen u zo goed mogelijk op de hoogte houden over interressante projecten en bezigheden binnen onze gemeente "Tweestromenland". Als u op deze LINK klikt komt u op de juiste pagina.

Gespreksgroep - Lastige Bijbelverhalen. Gespreksgroep - Lastige Bijbelverhalen.

Ds. Annet Ravensberg start in het voorjaar 2018, weer een gespreksgroep onder de noemer:  "Vreemd en bizar" - Lastige bijbelverhalen. Kijk via deze link voor meer informatie

Kringwerk op Voorne Putten - tot 01-08-2018 Kringwerk op Voorne Putten - tot 01-08-2018

Hier bieden wij u een overzicht aan, voor het Kringwerk binnen diverse gemeenten op Voorne en Putten. Dit overzicht loopt tot 01-08-2018.

Nieuwe datums voor koffie met gesprek. Nieuwe datums voor koffie met gesprek.

Hier kunt u de nieuwe datums zien in 2018 van "koffie met gesprek".
Onder begeleiding van Ds. Annet Ravensberg.

BASISCATECHESE BASISCATECHESE

Basiscatechese voor jongeren uit groep 7 en 8. Zie voor verdere info de volgende link op de catchese pagina.

ANBI VERSLAG DIACONIE - 2017 ANBI VERSLAG DIACONIE - 2017

Via deze link kunt ook het Diaconale ANBI verslag inzien. Het is opgesteld door M.G.M. van der Wulp-Bonninga, (penningmeester diaconie) en reeds gecontroleerd door Dhr. J.v.d. Knaap (waarvoor ook hartelijk dank) en daarna goedgekeurd door de Diaconale raad. U kunt het nu hier nalezen.
De jaarrekening 2017 van de diaconie ligt in de periode van maandag 23 april tot en met zaterdag 28 april, na telefonische afspraak (0181-283311), ter inzage bij M.G.M. van der Wulp-Bonninga .

ANBI VERSLAG KERKVOOGDIJ -2017. ANBI VERSLAG KERKVOOGDIJ -2017.

Hier kunt u op uw gemak, het financiële ANBI verslag 2017 door nemen.

NIEUWSTE UITGAVE VAN DE TWEESTROOM NIEUWSTE UITGAVE VAN DE TWEESTROOM

De nieuwste Tweestroom staat weer online.

Hij is te downloaden via de volgende link: Download Tweestroom.

Heeft u nog geen inlogcode, vraag deze dan per mail aan bij onze webmaster.

WELKOM: WELKOM:

Leuk dat u / je de website van de PG Tweestromenland bezoekt.

We hopen dat u op onze website de informatie vindt die u zoekt.
Lukt dat niet, schrijf dan een mailtje aan onze scriba.
Zijn adres vindt u in rubriek Contact.

Veel leesplezier. Neem ook eens een kijkje in ons fotoalbum.
Misschien eens tot ziens.

PG Tweestromenland vindt u op Voorne-Putten.
Ze strekt zich uit over de plaatsen
Abbenbroek, Geervliet, Heenvliet en Zwartewaal.

ALGEMENE GEGEVENS:   Email: SCRIBA

Contactgegevens predikant:  Ds. A. Ravensberg - 0181 851096 of per email

BELIJDENISCATECHESE: BELIJDENISCATECHESE:

Ook dit seizoen is er weer mogelijkheid om de belijdeniscatechese te volgen. Meer informatie op "Belijdeniscatechese".

PROJECTCATECHESE PROJECTCATECHESE

Voor kinderen van 12-15 jaar is er een blok projectcatechese in het voorjaar van 2018. Binnenkort meer info op deze website.

Adressen Informatie - Kerkgebouwen Adressen Informatie - Kerkgebouwen

Voor informatie, zoals straatadressen m.b.t. de kerkgebouwen binnen onze gemeente "Tweestromenland" - volg deze Link.

Beleidsplan van 2017 tot 2021. Beleidsplan van 2017 tot 2021.
lees meer ยป