NIEUWSTE UITGAVE VAN DE TWEESTROOM NIEUWSTE UITGAVE VAN DE TWEESTROOM

De nieuwste Tweestroom staat weer online.

Hij is te downloaden via de volgende link: Download Tweestroom.

Heeft u nog geen inlogcode, vraag deze dan per mail aan bij onze webmaster.

LAATSTE AANPASSING: LAATSTE AANPASSING:

Laatste aanpassing: 22-juli-2017

Kerk Proeverij - Het nieuwe jaarthema Kerk Proeverij - Het nieuwe jaarthema

Neem alvast een voorproefje op het nieuwe jaarthema.
Laat alle smaken tot u doordringen en laat u verrassen, maar verras vooral anderen en nodig ze uit voor de dienst van 10 september.
Verder nieuws over dit jaar thema volgt. Let op dit logozodra verdere gegevens binnen zijn zullen wij deze ook publiceren op de website.
Met vriendelijke groet.

Nieuwe datums voor koffie met gesprek. Nieuwe datums voor koffie met gesprek.

Hier kunt u de nieuwe datums zien van "koffie met gesprek".
Onder begeleiding van Ds. Annet Ravensberg.

WELKOM: WELKOM:

Leuk dat u / je de website van de PG Tweestromenland bezoekt.

We hopen dat u op onze website de informatie die u zoekt zult vinden.
Lukt dat niet, dan een mailtje aan onze scriba. Zijn adres vindt u in rubriek Contact.

Veel leesplezier. Neem ook eens een kijkje in ons fotoalbum.
Misschien eens tot ziens.

PG Tweestromenland vindt u op Voorne-Putten.
Ze strekt zich uit over de plaatsen
Abbenbroek, Geervliet, Heenvliet en Zwartewaal.

ALGEMENE GEGEVENS:

3238 AP Zwartewaal
Koster: W. Kielen
0181-661135

Voortgang renovatie ramen Kerk Heenvliet V Voortgang renovatie ramen Kerk Heenvliet V

We zijn met een delegatie naar (kloppende) hart van het bedrijf geweest, die de glas in lood ramen voor de Kerk in Heenvliet restaureert.
U kunt hier de foto's bezichtigen van dat bezoek, om ook u een indruk te geven hoe arbeids intensief (dus ook kostbaar) deze restauratie is.

Voortgang renovatie ramen Kerk Heenvliet IV Voortgang renovatie ramen Kerk Heenvliet IV

De renovatie is inmiddels een heel eind gevorderd, maar het zou natuurlijk geen renovatie zijn, als het langer zou duren als verwacht. U kunt HIER meekijken hoe mooi het uiteindelijk gaat worden. Het geeft een fantastische uitstraling aan zo'n oud gebouw. Hier zien we ook de resultaten van de opbrengsten van de diverse rommel boeken en pinkstermarkten, waardoor we dit mede kunnen bekostigen.
Het is zeker iets waar we allemaal trots op kunnen zijn.

Voortgang renovatie ramen Kerk Heenvliet III Voortgang renovatie ramen Kerk Heenvliet III

In deze aflevering kunnen we u foto's tonen hoe het eerste nieuwe raam, in kerk in Heenvliet er uit ziet en natuurlijk hoe dit tot stand kwam. Het raam ziet er wat mij betrefd schitterend uit. Het voorzet raam moet er nog wel voor geplaatst worden ter bescherming van het glas in lood raam.
U kunt hier genieten van de foto's.