Reclame voor de jeugddienst. Reclame voor de jeugddienst.

Kijk hier naar de reclame voor de jeugddienst voor de kids van 0 tot 8 jaar, op 12 november 2017. We heten u alvast vanharte welkom.

WELKOM: WELKOM:

Leuk dat u / je de website van de PG Tweestromenland bezoekt.

We hopen dat u op onze website de informatie vindt die u zoekt.
Lukt dat niet, schrijf dan een mailtje aan onze scriba.
Zijn adres vindt u in rubriek Contact.

Veel leesplezier. Neem ook eens een kijkje in ons fotoalbum.
Misschien eens tot ziens.

PG Tweestromenland vindt u op Voorne-Putten.
Ze strekt zich uit over de plaatsen
Abbenbroek, Geervliet, Heenvliet en Zwartewaal.

ALGEMENE GEGEVENS:   Email: SCRIBA

Contactgegevens predikant:  Ds. A. Ravensberg - 0181 851096 of per email

PROJECTKOOR KERST PROJECTKOOR KERST

Houd je van zingen? Grijp dan je kans om met 8 keer oefenen iets moois neer te zetten in onze kerstmorgendienst! Frank van Loo zal het koor enthousiast dirigeren.
Wanneer en waar: Op woensdagavond 1,8,15,22 en 29 november en 6,13,en 20 december van 20.00-21.15 uur in het Trefpunt te Heenvliet. Na afloop is er dan koffie voor wie wil. We zingen op kerstmorgen, 25 december, in de dienst in de Martinuskerk in Zwartewaal.
Opgave bij Wilma Ooms, tel 06-33820268 of   voor 25 oktober.

Foto's van de dienst van 05-11-207 - Hervormings dag. Foto's van de dienst van 05-11-207 - Hervormings dag.

Doordat de Webmaster niet op heeft zitten letten is dit artikel fout op de site gekomen. Ik kan het alleen nu nog aanpassen, maar goed praten gaat me niet meer lukken. Hier kunt u de foto's van de dienst van 05-11-2017 bekijken. De dienst was dus een dienst ter ere van Maarten Luther. Ds. Albi Baan had deze dienst opgeluisterd met een prachtige Powerpoint Presentatie, waar veel mensen van genoten hebben. De hele Powerpoint Presentatie op de site zetten is misschien te veel van goede, maar in een later stadium zou het wel de moeite waard zijn, maar moet ik eerst nog bijleren. Ook excuses aan Korina dat hierdoor haar foto's ook in een verkeerd licht kwamen te staan. In elk geval wel bedankt voor het aanleveren van je foto's.

Overzicht Oktober - bezoek Website 2 Stromenland. Overzicht Oktober - bezoek Website 2 Stromenland.

Hier kunt u een overzicht zien, hoeveel bezoekers er zijn op de website 2 Stromenlan in de maand oktober.

Vervolg KERKPROEVERIJ. Vervolg KERKPROEVERIJ.

Hier kunt geinformeerd worden over ons jaarthema 2017 - 2018.
Het jaarthema is dit seizoen "KERKPROEVERIJ" nu het vervolg op dit thema.

Informatie Kerkgebouwen - adressen Informatie Kerkgebouwen - adressen

Voor informatie, zoals straatadressen m.b.t. de kerkgebouwen binnen onze gemeente "Tweestromenland" - volg deze Link.

NIEUWSTE UITGAVE VAN DE TWEESTROOM NIEUWSTE UITGAVE VAN DE TWEESTROOM

De nieuwste Tweestroom staat weer online.

Hij is te downloaden via de volgende link: Download Tweestroom.

Heeft u nog geen inlogcode, vraag deze dan per mail aan bij onze webmaster.

Websitenieuws, over Gereformeerd Zwartewaal. Websitenieuws, over Gereformeerd Zwartewaal.

De Gereformeerde Kerk te Zwartewaal
10 augustus 2017 - van G.J. Kok
De Gereformeerde Kerk te Zwartewaal op het eiland Voorne – geïnstitueerd op 28 januari 1863 – was een van de kleinste Gereformeerde Kerken in ons land. Alleen tegen het einde van haar zelfstandige bestaan, in de jaren ’70 van de twintigste eeuw, overschreed het ledental ‘de magische grens’ van 200 leden, uiteindelijk groeide het ledental door tot zelfs op ruim 270 leden. Ook is het nooit een financieel rijke kerk geweest. Voor degene die geïteresseerd zijn in historische gegevens, mogen wij u verwijzen naar de website, die wij ontvangen hebben van Dhr. G.J. Kok uit Groningen.

KINDERDIENST KINDERDIENST

Voor verder info volg deze link

Winterwerk Voorne Putten tot 01-01-2018 Winterwerk Voorne Putten tot 01-01-2018

Hier bieden wij u een overzicht aan, voor winterwerk binnen diverse gemeenten op Voorne en Putten. Dit overzicht loopt tot 01-01-2018.

Gespreksgroep - Lastige Bijbelverhalen. Gespreksgroep - Lastige Bijbelverhalen.

Ds. Annet Ravensberg start in het najaar 2017, ook een gespreksgroep onder de noemer:  "Vreemd en bizar" - Lastige bijbelverhalen. Kijk via deze link voor meer informatie

Gespreksgroep najaar 2017 - 4 bijeenkomsten. Gespreksgroep najaar 2017 - 4 bijeenkomsten.

Ds. Annet Ravensberg start een gespreksgroep in het najaar 2017 onder de noemer : Christelijk geloof Voor wie vrijblijvend, meer wil weten van het christelijk geloof.

Nieuwe datums voor koffie met gesprek. Nieuwe datums voor koffie met gesprek.

Hier kunt u de nieuwe datums zien van "koffie met gesprek".
Onder begeleiding van Ds. Annet Ravensberg.

BELIJDENISCATECHESE: BELIJDENISCATECHESE:

Ook dit seizoen is er weer mogelijkheid om de belijdeniscatechese te volgen. Meer informatie op "Belijdeniscatechese".

BASISCATECHESE BASISCATECHESE

Basiscatechese voor jongeren uit groep 7 en 8. Zie voor verdere info de volgende link op de catchese pagina.

PROJECTCATECHESE PROJECTCATECHESE

Voor kinderen van 12-15 jaar is er een blok projectcatechese in het voorjaar van 2018. Binnenkort meer info op deze website.

Beleidsplan van 2017 tot 2021. Beleidsplan van 2017 tot 2021.
lees meer ยป