PAASONTBIJT 2018 IN ZWARTEWAAL

Hier ziet u een foto reportage van het paasontbijt in Zwartewaal. De jeugd ziet er vermoeid uit, dat komt door het nachtelijke avontuur dat zij hebben gehad. Wat ik ervan gehoord heb, is dat een leuke happening geweest. De organisatoren hiervan hartelijk dank voor jullie onvermoeibare inzet, geweldig.

Bekijk alle foto's
 
DOEDAG TWEESTROMENLAND 2018

Hier kunt alle aangeleverde foto's bekijken van de DOEDAG 2018 van Tweestromenland. Er waren veel vrijwillegers die deze dag ondersteund hebben. Allemaal heel hartelijk bedankt, zeker ook namens de fam. Voogd. Hier alle aangeleverde foto's van deze dag. Het was een intensieve dag maar ook heel fijn om te doen en heel leuk met zoveel mensen, waaronder ook veel jeugd en dat dat is heel goed om te zien en te beleven.

Bekijk alle foto's
 
FOTO'S SPORTAVOND 2018

Hier een levendig overzicht van de sportavond van 2-Stromenland. Zoals u op de foto's kunt zien, hebben veel mensen deelgenomen aan deze  avond. De CJV ploeg heeft de beker op deze avond gewonnen, omdat de jongeren gelukkig nog heel soepel zijn, was dat wel een beetje te verwachten, maar wel heel leuk.

Bekijk alle foto's
 
INTREDEDIENST DS RAVENSBERG:

Bijna 10 maanden waren we vacant. Op 28 september '14 was het echter zover. Onze nieuwe predikant ds Annet Ravensberg werd in een feestelijke dienst aan onze gemeente vervonden.

Bekijk alle foto's
 
ALGEMENE INFORMATIE:

Zelf foto's aanleveren:

In deze rubriek vindt u foto's die bij diverse gebeurtenissen in onze gemeente zijn gemaakt. Heeft u ook foto's stuur dan even een mailtje aan;

 

Bekijk alle foto's