TWEE LUCHTIGE LEZINGEN EN ZOMERCONCERT TWEE LUCHTIGE LEZINGEN EN ZOMERCONCERT

TWEE LUCHTIGE LEZINGEN
Op  vrijdagavond 5 augustus vertelt  Jan Pieter Baan tijdens een Geervlietse vrijdagavondlezing in de kerk van Geervliet over het gebruik van chromatiek in muziek. Hoe komt het dat halve toonsafstandenervoor zorgen dat we een tijdje ‘in mineur’ zijn?  Na de pauze vraagt hij tijdens een tweede mini-lezing met als titel ‘Lijkt het?’ aandacht voor geschilderde componistenportretten. Toegang en consumpties zijn gratis. Uw gift voor het onderhoud van de kerk wordt zeer op prijs gesteld. Kerk open 19.00 uur.
Aanvang lezing 20.00 uur.  www.resantiquae.nl

ZOMERCONCERT MAGRE & MAGRE
Donderdag 18 augustus 2016 is er een instrumentaal zomerconcert in de  Onze-Lieve- Vrouwekerk te Geervliet. Dit concert wordt verzorgd door Wilbert Magré op de vleugel en Wim Magré op het orgel. Tevens hopen vader en zoon deze avond hun nieuwe CD ‘Energiek’ te presenteren. Het belooft een prachtige avond te worden voor het hele gezin! De aanvang is 20.00 uur. Kerk is open vanaf 19.00 uur.

De musici hebben een mooi programma samengesteld met voor ieder wat wils. Zo spelen ze o.a. vrolijke polka’s en dansen maar ook ontbreken gevoelige melodieën in het programma niet. Vader en zoon Magré verzorgen samen ook nog enkele nummers vierhandig op de piano, wat altijd erg wordt gewaardeerd door het publiek. Ook zal de pianist een eigen improvisatie geven op de vleugel van bekende melodieën.
Toegangskaarten zijn op de concertavond aan de kerk te verkrijgen voor volwassenen € 12,50 en kinderen t/m 15 jaar € 7,50. Ook zijn kaarten te reserveren met korting via 0525 685413 of www.wimmagre.nl. Volwassenen betalen dan € 10 en kinderen t/m 15 jaar € 5

www.resantiquae.nl
Jan Pieter Baan