NIEUWSTE UITGAVE VAN DE TWEESTROOM NIEUWSTE UITGAVE VAN DE TWEESTROOM

De nieuwste Tweestroom staat weer online.

Hij is te downloaden via de volgende link: Download Tweestroom.

Heeft u nog geen inlogcode, vraag deze dan per mail aan bij onze webmaster.

LAATSTE AANPASSING: LAATSTE AANPASSING:

Laatste aanpassing: 17-augustus-2017

Slot Dienst - Afscheid Kinderkerk - Afsluiting project Destino Slot Dienst - Afscheid Kinderkerk - Afsluiting project Destino

Als herinnering aan de dienst van 02-07-2017 jl. willen wij u nog een aantal foto's laten zien (foto's - Cees Los) die van deze dienst zijn gemaakt. Het was een dienst met veel ingredienten, het was de slotdienst van het voorbije kerkelijke jaar. Afscheid van de kinderkerk, en afscheid van Afke Stolk, na vele jaren leidinggeven aan de kinderkerk. Ook vanaf deze plaats hartelijk bedankt voor je jarenlange inzet. En tenslotte ook de afsluiting van het project Destino Odanadi. Voor dit project was een heel mooi bedrag van €. 3177,77 bij elkaar gespaard.

Kinderkerk - Dagje uit in hogersferen Kinderkerk - Dagje uit in hogersferen

De Kinderkerk groep heeft een leuk dagje uit gehad en dit voornamelijk gedaan in hogersferen. U kunt HIER de foto's bekijken van dit dagje uit, het was hoog en ook heel snel, zoals u op de foto's kunt terug zien.

Kerk Proeverij - Het nieuwe jaarthema Kerk Proeverij - Het nieuwe jaarthema

Neem alvast een voorproefje op het nieuwe jaarthema.
Laat alle smaken tot u doordringen en laat u verrassen, maar verras vooral anderen en nodig ze uit voor de dienst van 10 september. Verder nieuws over dit jaarthema volgt. Let op dit logo, zodra verdere gegevens bekend zijn, zullen wij deze op deze plek publiceren op de website. Met vriendelijke groet.

Nieuwe datums voor koffie met gesprek. Nieuwe datums voor koffie met gesprek.

Hier kunt u de nieuwe datums zien van "koffie met gesprek".
Onder begeleiding van Ds. Annet Ravensberg.

WELKOM: WELKOM:

Leuk dat u / je de website van de PG Tweestromenland bezoekt.

We hopen dat u op onze website de informatie die u zoekt zult vinden.
Lukt dat niet, dan een mailtje aan onze scriba. Zijn adres vindt u in rubriek Contact.

Veel leesplezier. Neem ook eens een kijkje in ons fotoalbum.
Misschien eens tot ziens.

PG Tweestromenland vindt u op Voorne-Putten.
Ze strekt zich uit over de plaatsen
Abbenbroek, Geervliet, Heenvliet en Zwartewaal.

ALGEMENE GEGEVENS:

3238 AP Zwartewaal
Koster: W. Kielen
0181-661135

Voortgang renovatie ramen Kerk Heenvliet VI Voortgang renovatie ramen Kerk Heenvliet VI

De renovatie van de ramen is bijna voltooid en wat ziet het er schitterend uit. Ga snel de foto's bekijken. Vooral het raam boven de preekstoel is weer zo mooi, het zal de eerste dienst in Kerk van Heenvliet haast moeite gaan kosten om je hoofd bij de preek te houden. Je ogen worden steed naar dat schitterende stukje vakwerk getrokken. Een dikke pluim voor allemaal die hierbij betrokken zijn geweest en niet het laatst voor de mensen die de ramen als een soort enorne puzzel weer hebben samengesteld. Ook het schoonmaken van de kerk zelf zal al een enorme klus geweest zijn. Ik ben al een paar keer wezen kijken vanaf de buitenkant, maar ook vanaf dat punt is het schitterend. Vanaf hier willen we ook Kees Oerlemans hartelijk danken voor het aanleveren van alle foto's, zodat wij allemaal het proces langs de zijlijn mee konden bekijken.

Voortgang renovatie ramen Kerk Heenvliet V Voortgang renovatie ramen Kerk Heenvliet V

We zijn met een delegatie naar (kloppende) hart van het bedrijf geweest, die de glas in lood ramen voor de Kerk in Heenvliet restaureert.
U kunt hier de foto's bezichtigen van dat bezoek, om ook u een indruk te geven hoe arbeids intensief (dus ook kostbaar) deze restauratie is.

Voortgang renovatie ramen Kerk Heenvliet IV Voortgang renovatie ramen Kerk Heenvliet IV

De renovatie is inmiddels een heel eind gevorderd, maar het zou natuurlijk geen renovatie zijn, als het langer zou duren als verwacht. U kunt HIER meekijken hoe mooi het uiteindelijk gaat worden. Het geeft een fantastische uitstraling aan zo'n oud gebouw. Hier zien we ook de resultaten van de opbrengsten van de diverse rommel boeken en pinkstermarkten, waardoor we dit mede kunnen bekostigen.
Het is zeker iets waar we allemaal trots op kunnen zijn.

Voortgang renovatie ramen Kerk Heenvliet III Voortgang renovatie ramen Kerk Heenvliet III

In deze aflevering kunnen we u foto's tonen hoe het eerste nieuwe raam, in kerk in Heenvliet er uit ziet en natuurlijk hoe dit tot stand kwam. Het raam ziet er wat mij betrefd schitterend uit. Het voorzet raam moet er nog wel voor geplaatst worden ter bescherming van het glas in lood raam.
U kunt hier genieten van de foto's.