Koorzang 04-11-2017 in Geervliet Koorzang 04-11-2017 in Geervliet

Koorzang 04-11-2017 Geervliet.

Het Spijkenisser a capellakoor Anima-Mea bestaat dit jaar 15 jaar. Een koor viert zo’n jubileum uiteraard met een concert. Op zaterdag 4 november kunt u in de Lieve-Vrouwekerk te Geervliet luisteren naar een programma dat geheel op Engelse leest is geschoeid. Religieuze  en wereldlijke koormuziek wordt instrumentaal afgewisseld door een fluitensemble. Het geheel staat onder leiding van Katarina Banušić. Het concert begint om half acht.
De toegang is gratis.
Aan de uitgang wordt gecollecteerd voor het onderhoud van het eeuwenoude kerkgebouw. Mannen (tenor of bas) die al eerder het idee hadden bij een koor te gaan zingen: u hebt hier de kans om te komen luisteren of Anima-Mea wellicht is wat u zoekt. Wij repeteren iedere woensdagavond in de Felicitaskerk (bij metro-Heemraad) in Spijkenisse.